Omgeving Zuid-Holland

Kleyn Valckensteyn biedt twee kavels in Zuid-Holland: in Albrandswaard, een gemeente ten zuiden van Rotterdam. U woont een half uurtje rijden van de Noordzeekust met gezellige badplaatsen als Rockanje, Ouddorp en Oostvoorne. Om de hoek liggen pittoreske vestingstadjes als Brielle, Willemstad en prachtige natuurgebieden als De Biesbosch.
 
In een kwartiertje bent u in de binnenstad van Rotterdam, waar u kunt genieten van een compleet cultureel aanbod: concertgebouw De Doelen, de Schouwburg en een breed scala aan musea, zoals het befaamde Boijmans Van Beuningen. Ook zijn er geliefde attracties in Zuid-Holland als Diergaarde Blijdorp, Madurodam en een rondvaart door de Rotterdamse havens. 
 
U kunt in Zuid-Holland kiezen uit zestien restaurants met een Michelinster, waaronder De Zwetheul, Parkheuvel en Ivy; hoog in de wolken lunchen op de Euromast of gezellig met de familie naar de Pannenkoekenboot. De mooiste modezaken zijn in de buurt: Rotterdam Hillegersberg, Den Haag, Breda en zelfs Antwerpen is maar een uurtje rijden. Kortom, Zuid-Holland is een regio waar echt alles wat u wenst, te vinden is.