Ontwikkel uw eigen villa

Als u de trotse eigenaar wordt van één van beide kavels in Zuid-Holland, dan bestaan er diverse mogelijkheden om daar uw droomvilla te realiseren.
 
Variant 1
Samen met Architektenburo Roos en Ros bespreken wij uw woonwensen en maken daarna een eerste ontwerpschets van uw villa. Als het ontwerp door u is goedgekeurd, ontvangt u een opgave van de bouwkosten. Nadat de samenwerking is bevestigd, regelen wij alle benodigde vergunningen bij de gemeente. De volgende stap is het bouwen zelf: wij zorgen voor offertes en kiezen samen met u de aannemer met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Tijdens het bouwen van uw villa houden wij de voortgang, kwaliteit en bouwkosten nauwkeurig in de gaten en nemen u zo alle zorgen uit handen.
 
Variant 2
Ook als u zelf al een keus heeft gemaakt voor een architect of aannemer, kan dat moeiteloos in ons concept worden ingepast. Wij bekijken samen met u of het door u aangedragen ontwerp van uw villa past binnen alle richtlijnen van het beeldkwaliteitsplan. Ook regelen wij voor u alle benodigde vergunningen, want wij blijven het eerste aanspreekpunt voor de gemeente.
 
Als projectontwikkelaar kunnen wij uiteraard ook de voortgang, kwaliteit en bouwkosten van uw villa voor u in de gaten houden. Omdat er altijd korte lijnen zijn en goed wordt afgestemd, komt u aan het eind niet voor onaangename verrassingen te staan. Zo wordt uw project ook onze zorg.
 
Download hier het beeldkwaliteitsplan voor Kleyn Valckensteyn.