De schoonheid van Kleyn Valckensteyn

Wonen in een riante villa op 2500 m2 eigen grond. Dat is wat Kleyn Valckensteyn u biedt. Een uniek stukje bouwgrond te koop vlakbij Rotterdam. Op twee aaneengesloten kavels van elk 2500 m2 verrijzen straks twee riante villa's. De contouren van de villa’s zijn getekend, maar alles is mogelijk om naar uw persoonlijke wensen een droomhuis te realiseren: uw eigen villa vlakbij Rotterdam.

Kleyn Valckensteyn is gelegen aan een rustig en kronkelig dijkje: de Slot Valkensteinsedijk in Albrandswaard, een gemeente ten zuiden van Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. De kavels liggen verscholen in het groen en letterlijk op de grens van Poortugaal en Rhoon. Daardoor hebt u tal van faciliteiten, recreatiemogelijkheden, winkels en uitvalswegen binnen handbereik.

Royaal wonen op een pittoresk plekje, op deze kavels in Zuid-Holland, in uw eigen villa vlakbij Rotterdam. Het kan! Wij nodigen u uit om op deze website de schoonheid van Kleyn Valckensteyn te ontdekken: unieke bouwgrond te koop vlakbij Rotterdam.